Avoinna: Ma-Pe 11-18,                           La-Su Ajanvarauksella

  huolto@iheal.fi      040 1751 551

Opastus Lippulaivasta meille täällä ja metrosta täällä.
Suljemme To 19.6 klo klo 17.

Samsung A71

Tule ja korjaamme puhelimesi alle tunnissa! Katso sijaintimme tästä.

Näytön vaihto 109€

 

Näytön vaihto 169€ (Alkuperäinen)
Panssarilasi & asennus 20€
Akun vaihto 69€

Takalasin vaihto 69€             
Latausportin vaihto 69€

Ohjelmistopäivitys, nollaus, tietojen siirto, todistus vakuutusyhtiölle 50€

Muut toimenpiteet: Pyydä hinta-arvio

(Hinnat sisältävät huoltotyön, tarvittavat varaosat, 12/24 kk takuun ja arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.)

Samsung A71 Huolto

Samsung A71 on suora päivitys viime vuonna nähdylle Galaxy A70 -älypuhelimelle. Ulkoisesti puhelimet ovat lähes samasta puusta veistettyjä, mutta teknisissä ominaisuuksissa on hypätty askel eteenpäin kautta linjan.

Samsung A70:een verrattuna Samsung A71:ssä on uutta muun muassa monipuolisempi kamerakokoonpano, tehokkaampi järjestelmäpiiri ja tietenkin heti tuorein Android 10 -ohjelmisto One UI 2 -käyttöliittymällä.

Hyvää Samsung A71:ssä

Hyvä kokonaisuus. Samsung A71 ei ole kaikkein aggressiivisimmin hinnoiteltu, mutta puhelimessa on mainio näyttö, tarpeeksi tehoja ja tasokas kamerakokoonpano. Puhelin on pätevä keskihintaluokan vaihtoehto, ja myös laatutuntuma vakuuttaa.Oiva näyttö. Näytöt ovat Samsungin tuttu vahvuus, eikä Galaxy A71 ole poikkeus. Näyttö on pitkälti samanlainen kuin Galaxy A70:ssä – vain lovi on vaihtunut kamerareikään – ja vaikka teknisesti ollaan samalla linjalla kuin jo vuotta aiemmin, on 6,7 tuuman AMOLED-paneeli silti mainio.Erinomainen akku. Galaxy A71:ssä on erinomainen akunkesto. Kookas 4 500 milliampeeritunnin akku takaa jopa kahden vuorokauden käyttöajan, ja täysi lataus vie noin 80 minuuttia.Hyvä, mutta rajoittunut kamerakattaus. Myös kamerakokoonpano on Galaxy A71:ssä hyvä. Kuvanlaatu on parhaimmillaan mainiota, ja kehitysaskel Galaxy A70:een verrattuna on huomattava. Ilahduttavasti myös ultralaajakulmaan on nyt panostettu enemmän.

Huonoa Samsung A71:ssä

Kameran puutteet. Galaxy A71:ssä ei ole lainkaan telekameraa, joten minkään tasoiseen optiseen zoomiin puhelin ei kykene. Noin 450 euron hintaluokassa tämä on jo melko selkeä puute, ja monet kilpailijat vetävät tässä pidemmän korren. Telekameran tilalla on makrokamera, joka on toisinaan näppärä, muttei liene useimmille yhtä hyödyllinen.Päivitysten tulevaisuus. Samsungia ei erityisesti tunneta nopeudesta uusien Android-versiopäivitysten julkaisussa edullisemmille älypuhelimilleen, ja näin myös Galaxy A71:lle esimerkiksi tulevaa Android 11 -päivitystä voi joutua odottamaan monia kilpailevia malleja pidempään. (lähde mobiili.fi)

Ota yhteyttä

    Vastaamme vuorokauden sisään