Samsung S10 Plus

samsung s10 plus
Näytön&Rungon vaihto (Alkuperäinen Amoled) 379€
Akun vaihto 69€ (Alkuperäinen)
Takalasin vaihto 59€
Ohjelmistopäivitys tai nollaus 35€
Muut toimenpiteet: Kysy hintaa

(Hinnat sisältävät huoltotyön, tarvittavat varaosat, arvonlisäveron ja 12/24kk takuun.)

iHeal.fi

Kivenlahdentie 9
02320 ESPOO
www.iheal.fi
huolto@iheal.fi
040 1751 551

Y-tunnus 2931421-4

Avoinna: Ma-Pe 12-19

Ota yhteyttä

Samsung S10 Plus Huolto

Samsung S10 Plussan design ja laatutuntuma ovat erinomaisia kuten puhelimen hintaluokassa sopii olettaakin. Kädessä puhelin tuntuu täydellisellä tavalla jämäkältä sekä hyvin vankkarakenteiselta.

Hieman pehmennetyt muodot istuvat hyvin käteen, vaikkakaan pienikokoisesta puhelimesta ei Samsung S10 Plussassa ole kyse. Pienempää kaipaaville onkin tarjolla Galaxy S10. Jos omalta kohdalta valinta epäilyttää, kannattaa käydä kaupassa vertailemassa kumpi on omaan käteen sopivampi.

Hieman käytettävyyttä Samsung S10 Plussassa haittaa virta/lukituspainikkeen sijoittaminen liian ylös puhelimen kyljellä. Itselläni on kooltaan melko keskimääräiset kädet ja silti koen, että painike saisi mieluusti olla parikin senttiä alempana. Nyt Galaxy S10+:aa on pakko pitää kädessä tavalla, joka ei ole aivan luontevin mahdollinen.

Vasemmalta kyljeltä Galaxy S10+:sta löytyy edelleen Bixby-näppäin. Vihdoin Samsung sallii suoraan sen toimintojen muuttamisen, joskin vain osittain. Bixbyn voi nyt valita avautumaan yhden painalluksen sijaan kahdella painalluksella. Tässä tapauksessa näppäimen yhdelle painallukselle voi valita toiminnoksi jonkin muun sovelluksen tai Bixby-pikatoiminnon. Halutessaan yhden painalluksen voi jättää myös pois käytöstä, jolloin virhepainalluksia aiheutuu vähemmän.

(Lähde: https://mobiili.fi/2019/03/08/samsung-galaxy-s10-plus-testi/)

Valikko
WhatsApp Lähetä WhatsApp viesti