Samsung A80

samsung a80
Näytön vaihto (Alkuperäinen) 179€
Akun vaihto 59€
Muut huollot: Kysy hintaa

(Hinnat sisältävät huoltotyön, tarvittavat varaosat, 12/24 kk takuun ja arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.)

iHeal.fi

Kivenlahdentie 9
02320 ESPOO
www.iheal.fi
huolto@iheal.fi
040 1751 551

Y-tunnus 2931421-4

Avoinna: Ma-Pe 11-19

Ota yhteyttä

Samsung A80 Huolto

Samsung A80 edustaa Samsungin keskihintaisen Galaxy A -älypuhelinsarjan huippua. Heinäkuun alkupuolella myyntiin tullut suositushinnaltaan 679 euron uutuus sisältää mielenkiintoisen kääntyvän kolmoiskameran, jonka luvataan tarjoavan takakameran monipuoliset ominaisuudet myös omakuvia otettaessa.

Samsung A80:stä on Suomessa saatavilla kolme värivaihtoehtoa: ruusukultaan taipuva Angel Gold, musta Phantom Black sekä hopeanharmaa Ghost White.

Samsung A80 sisältää 8 gigatavun RAM-käyttömuistia ja 128 gigatavun tallennusmuistia. Kääntyvän kameraratkaisun lisäksi Samsung kehuu Galaxy A80:n näyttöä, jonka kerrotaan korealaisvalmistajalle ominaiseen tyyliin olevan huippuluokkaa.

Hyvää Samsung A80:ssä

Erinomainen näyttö. Tasokkaat näytöt ovat Samsungin tuttu vahvuus, eikä Galaxy A80 aiheuta pettymystä 6,7-tuumaisella Super AMOLED -paneelillaan. Näytön kuvanlaatu miellyttää kautta linjan, värit ovat luonnolliset ja enimmäiskirkkaus mainiolla tasolla myös kesäistä päivää ajatellen.

Pääosin moitteeton laatutuntuma. Galaxy A80 tuntuu arvokkaalta. Se on raskaanpuoleinen ja kookas, runko on alumiinia ja takakuori lasia. Ulkoisesti puhelin on tyylikäs ja huokuu arvokkuutta.

Monipuolinen takakamerana. Monien muiden Samsung-älypuhelinten tavoin myös Galaxy A80 sisältää todella paljon erilaisia kuvaustiloja. Tavanomaisten ammattilais- ja yötilojen lisäksi tarjolla on esimerkiksi reaaliaikainen tarkennus myös videoissa, hitaan liikkeen tila, hidastus ja hauska hyperlapse, jolla vaikkapa tennisottelusta voi helposti luoda nopeutetun videokoosteen. Ikävä kyllä osa ominaisuuksista karsiutuu pois käytöstä, kun kamera kääntyy eteenpäin.

Muista poikkeava rakenne. Galaxy A80:n kääntyvä takakamera kerää katseita erikoisuudellaan. Kameran tekninen toteutus olisi voinut olla kokonaisuutena parempikin, mutta kamerajärjestelmä on kekseliäs ja hauska käyttää. Galaxy A80:n kameraratkaisu on ainutlaatuinen, toista samanlaista ei vielä löydy.

Huonoa Samsung A80:ssä

Keskinkertainen akku. Galaxy A80:ssä on 3 700 milliampeeritunnin akku, joka on pienehkö, kun otetaan huomioon puhelimen näytön koko. Akku kestää tavanomaisesti aamusta iltaan, mutta raskaammalla käytöllä virtakaapeli kannattaa pitää mukana. Kaikeksi onneksi 25 watin pikalataus täyttää akun ripeästi vajaassa puolessatoista tunnissa.

Ei muistikorttipaikkaa. Ikävä kyllä Galaxy A80 ei sisällä muistikorttipaikkaa, joten sisäisen 128 gigatavun tallennusmuistin on riitettävä. Myöskään harvinaistuvaa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää ei ole, eikä liioin minkään asteen virallista IP-luokitusta kosteuden ja pölyn varalle.

Järjestelmäpiiri. Galaxy A80 sisältää Qualcommin Snapdragon 730 -järjestelmäpiirin, joka on kyllä tarpeeksi hyvä, mutta rajoittaa hieman kaikkein vaativinta käyttöä. Vajaan 700 euron hintaluokassa – ja monissa reilusti halvemmissakin älypuhelimissa – on usein tarjolla enemmän suorituskykyä. Kyseessä ei ole varsinainen ongelma, mutta yhtä kaikki osa-alue, jolla Galaxy A80 antaa tasoitusta monille kilpailijoilleen. (Lähde: mobiili.fi)

Valikko
WhatsApp Lähetä WhatsApp viesti