OnePlus Huolto

Valitse malli

OnePlus Huolto Espoossa

Oneplus nousi Suomessa nopeasti suosikkipuhelimien joukkoon Oneplus 3 puhelimen julkaisusta. Elisa myi aluksi Oneplussaa yksinoikeudella. Syy Oneplussan suosioon on selvä, puhelimet ovat alusta lähtien varustettu hyvälaatuisilla näytöillä, tarkoilla kameroilla ja melko hyvällä akun kestolla.
Oneplus pärjää hyvin vertailussa Applen ja Samsungin huippupuhelimelle mutta ovat huomattavasti halvempia. Heikkouksiakin Oneplussassa on.
Puhelimien näytöt eivät ole kovin kestäviä ja on erittäin tyypillistä että kun Oneplussan näyttö menee rikki, siinä hajoaa samantien päällyslasin lisäksi kosketusnäyttö laittaen puhelimen kokonaan pimeäksi. Tämän takia moni puhelimen omistaja luuleekin puhelimen menneen lopullisesti rikki vaikka vika korjaantuu lähes aina pelkällä näytön vaihdolla.
Ajan myötä myös näkee usein että ainakin OnePlus 3-5 malleissa näytön reunan liimaus lähtee irti ilman ulkoista vauriota. OnePlussien akun kesto on normaalikäytössä yleensä noin 2 vuotta. iHeal on Oneplus huolto juuri sinulle.
Valikko
WhatsApp Lähetä WhatsApp viesti