iPhone Huolto

Ota yhteyttä

iPhone Huolto Espoossa

Olemme edullinen iPhone Huolto Espoossa . Korjaamme myös muut matkapuhelimet, mutta Applen laitteet ovat erikoisalaamme. Palveluitamme ovat mm. iPhone akun vaihto, iPhone näytön vaihto sekä iPhone Takalasin vaihto. Toimintaperiaatteisiimme kuuluvat nopeus, laatu sekä ennen kaikkea asiakkaalle edullinen hinta.
Matkapuhelinhuoltomme sijaitsee Kauppakeskus Lippulaivan toisessa kerroksessa, Espoonlahdenkatu 4:ssä.
Korjaamme kaikki yleisimmät iPhone mallit eli iPhone SE/SE 2020/SE 2022, 5, 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8/SE 2020, 8 Plus, X, XS, XS Max, 11. 11 Pro,11 Pro Max, 12. 12 Pro,12 Pro Max, 13. 13 Pro ja13 Pro Max

iPhonen näytön vaihto nopeasti

iPhonen näytön vaihdoissa ei mene 30 minuuttia pidempään ja akkujen vaihdot onnistuvat kymmenessä minuutissa. Muutkaan iPhone huollot eivät kestä yleensä tuntia pidempään.
Jokaiselle iPhone-mallille on valittavissa joko alkuperäisellä LCD:llä oleva näyttö tai erittäin laadukas mutta edullisempi Euroopassakin maineitta niittävä Tianma näyttö (https://www.oem.fi/valmistajat/tianma). Käytämme alkuperäisiä vastaavia akkuja sekä muita varaosia. Akuille annamme kuluvana osana vuoden takuun mutta näytöille ja muille varaosille takuu on kaksi vuotta.

Edullista iPhone Huoltoa

Yleinen uskomushan on että halvalla ei voi saada hyvää, varsinkin kun kyse on elektroniikasta. Tämä voikin usein pitää paikkansa mutta ei meidän liikkeessä! Jotta pystymme tarjoamaan Espoon halvimmat hinnat, pidämme kulumme mahdollisimman matalana joka asian suhteen.
Olemme myös käyttäneet satoja tunteja aikaa luodaksemme suhteet alan parhaisiin varaosien tarjoajiin. Koska saamme varaosat suoraan tehtailta ilman välikäsiä, pystymme tarjoamaan huollot jopa yli 60% halvemmalla kuin alan suurimmat firmat.

Kokemus näkyy huoltotyössämme

Koska olemme saaneet oppimme Suomen suurimmassa matkapuhelinhuolto-ketjussa, olemme korjanneet vuosien varrella
tuhansia puhelimia ja tämän takia pystymme tekemään korjaukset nopeasti mutta laadukkaasti. Olemme nähneet korjauksien aikana lähes kaiken joten sormi ei mene suuhun vaativankaan vian edessä. Olemme myös testanneet Suomen kolmen suurimman matkapuhelinhuolto-ketjun varaosia ja todenneet meidän varaosien olevan aivan samalla tasolla kyseisten ketjujen kanssa.
Valikko
WhatsApp Lähetä WhatsApp viesti