iPhone Huolto

iHeal.fi

Kivenlahdentie 9
02320 ESPOO
www.iheal.fi
huolto@iheal.fi
040 1751 551
Y-tunnus 2931421-4

iphone huolto

Ota yhteyttä

iPhone Huolto Espoossa

Olemme edullinen iPhone Huolto Espoossa. Korjaamme myös muut matkapuhelimet, mutta Applen laitteet ovat erikoisalaamme. Toimintaperiaatteisiimme kuuluvat nopeus, laatu sekä ennen kaikkea asiakkaalle edullinen hinta.
Matkapuhelinhuoltomme sijaitsee Espoonlahdessa Länsiväylän varrella Kivenlahdentien 9:n S-Marketin tiloissa ja suurin osa asiakkaistamme yhdistääkin puhelimen korjauksen ja ruokaostokset samalle reissulle. Liikkeestämme ei ole myöskään kuin 500 metriä kauppakeskus Pikkulaivaan.
Korjaamme kaikki yleisimmät iPhone mallit eli iPhone SE, 5, 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8/SE 2020, 8 Plus, X, XS, XS Max, 11. 11 Pro ja 11 Pro Max

iPhonen näytön vaihto nopeasti

iPhonen näytön vaihdoissa ei mene 30 minuuttia pidempään ja akkujen vaihdot onnistuvat kymmenessä minuutissa. Muutkaan iPhone huollot eivät kestä yleensä tuntia pidempään.
Jokaiselle iPhone-mallille on valittavissa joko alkuperäisellä LCD:llä oleva näyttö tai erittäin laadukas mutta edullisempi Euroopassakin maineitta niittävä Tianma näyttö (https://www.oem.fi/valmistajat/tianma). Käytämme alkuperäisiä vastaavia akkuja sekä muita varaosia. Akuille annamme kuluvana osana vuoden takuun mutta näytöille ja muille varaosille takuu on kaksi vuotta.

Edullista huoltoa iPhonellesi

Yleinen uskomushan on että halvalla ei voi saada hyvää, varsinkin kun kyse on elektroniikasta. Tämä voikin usein pitää paikkansa mutta ei meidän liikkeessä! Jotta pystymme tarjoamaan Espoon halvimmat hinnat, pidämme kulumme mahdollisimman matalana joka asian suhteen.
Olemme myös käyttäneet satoja tunteja aikaa luodaksemme suhteet alan parhaisiin varaosien tarjoajiin. Koska saamme varaosat suoraan tehtailta ilman välikäsiä, pystymme tarjoamaan huollot jopa yli 60% halvemmalla kuin alan suurimmat firmat.

Kokemus näkyy huoltotyössämme

Koska olemme saaneet oppimme Suomen suurimmassa matkapuhelinhuolto-ketjussa, olemme korjanneet vuosien varrella
tuhansia puhelimia ja tämän takia pystymme tekemään korjaukset nopeasti mutta laadukkaasti. Olemme nähneet korjauksien aikana lähes kaiken joten sormi ei mene suuhun vaativankaan vian edessä. Olemme myös testanneet Suomen kolmen suurimman matkapuhelinhuolto-ketjun varaosia ja todenneet meidän varaosien olevan aivan samalla tasolla kyseisten ketjujen kanssa.

iPhone Huolto Espoo

iPhone Huolto Espoossa. iPhone akun vaihto, iPhone näytön vaihto, iPhone Takalasin vaihto. Samsung Huolto Espoossa, Samsung akun vaihto, Samsung näytön vaihto, Samsung Takalasin vaihto. Huawei Huolto Espoossa, Huawei akun vaihto, Huawei näytön vaihto, Huawei Takalasin vaihto. Honor Huolto Espoossa, Honor akun vaihto, Honor näytön vaihto, Honor Takalasin vaihto. Oneplus Huolto Espoossa, Oneplus akun vaihto, Oneplus näytön vaihto, Oneplus Takalasin vaihto.
Valikko
WhatsApp Lähetä WhatsApp viesti