Huawei Huolto

Honor 20 Pro näytön vaihto

Huawei Huolto

Huawei puhelimet ovat olleet Suomessa suosittuja alusta lähtien edullisen hinnan sekä hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Huaweissa on yleisesti hyvälaatuinen näyttö, hyvät kamerat sekä melko kestävä akku. Huawein puhelimet ovat tehty myös tyylikkään näköisiksi killtävän pinnan ja useiden värivaihtoehtojen kautta. Suurimmassa osassa Huawein puhelimista takaosa on liukasta muovia joka rikkoutuu helposti eikä ole itse korjattavissa. Myös Huawein näytöt rikkoutuu yhtä helposti kuin puhelimien näytöt yleisestikin eli puhelimen tiputtamisen johdosta saattaa mennä vaihtoom sekä näyttö että takalasi. Huawei huolto onnistuu helpoiten Espoossa iHealin matkapuhelinhuollossa.

Omien ja asiakkaiden kokemuksien mukaan Huawein tyypillinen akun käyttöikä on noin 2 vuotta jonka jälkeen akkua joutuu yleensä lataamaan jo kesken päivän uudelleen.

Huawein korjauksessa menee pidempään kuin esim. iPhonien kanssa koska jo pelkässä akun vaihdossa joutuu kuumentamaan ja irroittamaan takalasin jonka jälkeen joutuu purkamaan useita osia ennen kuin vanhan akun saa irti ja uuden tilalle. Tämän jälkeen takalasi pitää vielä liimata takaisin paikalleen. Luonnollisesti näytön vaihto on vielä pidempi prosessi mutta sekin onnistuu meillä tunnin sisällä.

Valikko
WhatsApp Lähetä WhatsApp viesti