Honor Huolto

honor huolto

Honor Huolto

Honor puhelimet ovat olleet Suomessa suosittuja alusta lähtien edullisen hinnan sekä hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Honoreissa on yleisesti hyvälaatuinen näyttö, hyvät kamerat sekä melko kestävä akku. Honorin puhelimet ovat tehty myös tyylikkään näköisiksi killtävän pinnan ja useiden värivaihtoehtojen kautta. Suurimmassa osassa Honorin puhelimista takaosa on liukasta muovia joka rikkoutuu helposti eikä ole itse korjattavissa. Myös Honorin näytöt rikkoutuu yhtä helposti kuin puhelimien näytöt yleisestikin eli puhelimen tiputtamisen johdosta saattaa mennä vaihtoo sekä näyttö että takalasi. Honor Huolto onnistuu helpoiten Espoossa iHealin matkapuhelinhuollossa.

Omien ja asiakkaiden kokemuksien mukaan Honorin tyypillinen akun käyttöikä on noin 2 vuotta jonka jälkeen akkua joutuu yleensä lataamaan jo kesken päivän uudelleen.

Honor huolto kestää kauemmin kuin esim. iPhonen huolto koska jo pelkässä akun vaihdossa joutuu kuumentamaan ja irroittamaan takalasin jonka jälkeen joutuu purkamaan useita osia ennen kuin vanhan akun saa irti ja uuden tilalle. Tämän jälkeen takalasi pitää vielä liimata takaisin paikalleen. Luonnollisesti näytön vaihto on vielä pidempi prosessi mutta sekin onnistuu meillä tunnin sisällä.

Valikko
WhatsApp Lähetä WhatsApp viesti