iheal logo

Edullinen ja laadukas puhelinhuolto Espoossa

Olemme vuonna 2018 perustettu Matkapuhelimien Pikahuolto Espooossa. Liikkeemme sijaitsee Kauppakeskus Lippulaivassa joten voit huollon aikana käydä kätevästi ostoksilla tai vaikka ravintolassa syömässä. Toki voit myös odottaa liikkeessämme lukien lehtiä ja nauttien virvokkeita. Saamme tehtyä suurimman osan huolloista alle tunnissa. iPhonen lisäksi korjaamme myös Huawei, Honor, OnePlus, Samsung, Nokia, Xiaomi, Motorola, LG ja kaikkia muitakin älypuhelimia mihin varaosia on saatavilla.

Miksi juuri meidän huolto on paras vaihtoehto?

Huollon kesto

Suurinosa huolloista on valmis alle 30min.!

Edulliset hinnat

Korjaamme puhelimesi paljon suuria ketjuja halvemmalla!

Tiedot tallessa

Huollon yhteydessä puhelimestasi ei katoa tietoja!

Joustavuus

Varaa aika tai kävele sisään, sinä päätät!

Parhaat varaosat

Käytämme markkinoiden laadukkaimpia varaosia!

Takuu huollolle

Annamme työlle ja varaosille 24kk:n takuun! (Akut 12kk)

Meillä on vuosien kokemus alalta ja hoidamme kaikki huollot henkilökohtaisesti liikkeessämme. Käytämme markkinoiden laadukkaimpia varaosia ja useassa mallissa asiakkaalla on mahdollisuus valita alkuperäisen tai kustannustehokkaan tarvikeosan väliltä.

Vaikka hintamme ovat huomattavasti kilpailijoita edullisempia, tingimme ainoastaan hinnoista, emme laadusta. Takaamme että työmme ja osiemme laatu on täysin vastaavaa tai jopa parempaa kuin suurissa matkapuhelimien korjausketjuissa mutta pienemmistä menoista ja loistavista kontakteista johtuen korjaustemme hinnat ovat jopa 60% edullisempia. Annamme korjauksillemme 24kk:n takuun (akkujen vaihdoille 12kk) emmekä ota veloitusta jos puhelinta ei saada korjattua. Vaikka puhelimesi näyttäisi kuinka pahalta se on suurimmassa osassa tapauksista korjattavissa ja vieläpä edullisesti.

Joten kysy rohkeasti hinta-arviota, se ei maksa mitään! Meille pääset helposti niin omalla autolla kuin bussilla eikä sinun tarvitse lähteä kauppakeskuksiin etsimään parkkitilaa ja oikeaa liikettä satojen seasta. Liikkeemme edessä olevalla parkkipaikalla on aina tilaa mikä tekee asioinnin meillä erittäin helpoksi.

Palvelemme myös viikonloppuna ajanvarauksella.
Tarjoamme markkinoiden parhaat varaosat.
Annamme 24/12kk:n takuun.
Veloitamme vain korjatuista puhelimesta
Meillä on vuosien kokemus alalta.
“Old does not mean Dead, new does not mean Best!“

Corey Taylor

Huoltokysymyksiä? Lähetä viesti, vastaamme vuorokauden sisään.

FAQ – Useasti kysytyt huolto kysymykset

Mitä puhelinmerkkejä korjaatte?

Korjaamme kaikkia älypuhelimia mihin varaosia on saatavilla, jos jotain osaa ei löydy suoraan hyllystä, saamme usein tilattua sen jopa parissa päivässä. Suosittelemme tarkistamaan varaosan saatavuuden.

Miten paljon puhelimeni näytönvaihto maksaa?

Puhelimesi näytön vaihdon hinta riippuu puhelinmallista, näytön vaihdon hinnan näet huoltohinnastostamme.

 

Mistä tiedän että puhelimeeni on aika vaihtaa uusi akku?

Puhelimesi akku on kuluva osa jonka kapasiteetti heikkenee ajan ja käytön myötä. Normaali käyttö kuten puhelut, internetin ja eri sovellusten käyttäminen sekä lataaminen kuluttavat akkua. Akun heikentymisen huomaa yleensä jo vuoden vanhoissa puhelimissa. Normaalissa tai normaalia aktiivisemmassa käytössä jo alle kaksi vuotta vanhan puhelimen akku saattaa olla jo vaihtokunnossa. Vaihtokunnossa oleva akku kuluu nopeasti tai jopa sammuttelee puhelinta satunnaisesti. Akun vaihdon hinnan puhelimeesi näet hinnastostamme.

 

Miksi puhelimeni ei lataudu?

Eikö puhelimesi lähde lataamaan useasta yrityksestä huolimatta? Älä huoli, tähän löytyy useita syitä ja yleensä vika on korjattavissa. Ensin kannattaa yrittää ladata puhelinta toisella latausjohdolla sekä laturilla. Jos edellä mainittu ei auta, suosittelemme tuomaan puhelimesi liikkeeseemme jotta voimme testata onko vika akussa vai latausliittimessä. Sekä akun että latausliittimen vaihdon hinnan näet hinnastostamme.

 

Tarvitseeko minun varata puhelimelleni huoltoaika?

Ajanvaraus ei ole tarpeen mutta suosittelemme tarkistamaan osien saatavuuden turhan käynnin välttämiseksi. Yleinen saatavuus on hyvä mutta kaikkia varaosia ei ole valitettavasti mahdollista varastoida. Puuttuvat varaosat saamme tilattua jopa parissa päivässä.

 

Kauanko puhelimeni huolto kestää?

iPhone huolto onnistuu yleensä puoleen tuntiin ja muiden merkkien huolto kestää yleensä maksimissaan tunnin.

 

Käytättekö alkuperäisosia?

Käytämme huolloissamme sekä alkuperäisiä että korkealaatuisia tarvikeosia asiakkaan valinnan mukaan. Kaikki varaosat on testattu sekä tehtaalle että iHealilla.

 

Onko huolloillanne takuu?

iHeal tarjoaa 24kk huolto- ja varaosatakuun kaikille huolloille ja varaosille, lukuunottamatta 12kk akkutakuuta. Takuu ei kuitenkaan kata mekaanisia vaurioita, kuten puhelimen pudotuksesta johtuvaa vikaa. Lisätietoja takuuehdoista löydät täältä.

 

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Hyväksymme sekä kortti- että käteismaksun. Yrityksille voimme luoda laskutussopimuksen.

Valikko
WhatsApp Lähetä WhatsApp viesti